http://jrshipping.fi/

menkkojen aikana seksiä

mustia lesbo strapon äiti nukkuu pornoa bruno mars is gay ilmaisey seksivideot lesbian kiss

 • unhelthy lesbo mandy blake
 • karhu vittu
 • ruma pimppi
 • pillu birthday cake
 • erica campbell lesbian
 • Keskustelu - Seksi kuukautisten aikana | Seksi | Vauva

  Miten harrastetaan seksiä jos on menkat? Siis joo ymmärrän että samalla tavalla kun menkattomina päivinä mutta miten siinä selviää sotkematta? :D Tiiän että suihkussa onnistuu, mutta onko muita tapoja?

  Seksi Kuukautisten Aikana Naisten. Seksi Kuukautisten Aikana

  Se on jokaisen parin oma asia, haluaako harrastaa seksiä menkkojen aikana. Toiset tykkää ja toiset taas pitää mielellään muutaman päivän tauon menkkojen aikana. Kannattaa laittaa pyyhe alle tai harrastaa seksiä suihkussa. Ja jos seksi menkkojen aikana ei innosta, niin se kannattaa ihan suoraan kertoa toiselle.

  Seksi kuukautisten aikana | Terve.fi

  Vanha aihe mutta pakko vastata Siitä en vielä tiedä voiko tulla raskaaksi menkkojen aikaan mutta mulla on nyt kolmatta kertaa ovulaatio viikon kestävien menkkojen vikoina päivinä. ovulaatiohan ei ole välttämättä kierron puolivälissä kuten monet tuntuu edelleen luulevan, vaan n.14 vrk ennen menkkoja.

  Free Download | Mozilla Firefox® Web Browser

  tuli nuoruudessa harrastettua seksiä menkkojen aikana,sotkun siitä sai aikaiseksi ja ei ollut sen kummempaa kuin ilman menkkoja. Avovaimo, 17.01.2011.

  Seksiä menkkojen aikana? - Seksi - Suomi24 Keskustelut

  Harrastin seksiä mieheni kanssa ensimmäistä kertaa kuukautisten aikana ja kivut heti helpotti en tarvinnutkaan särkylääkkeitä niin kuin tavallisesti koviin kuukautiskipuihini. Aikaisemmin kumpikin luuli ettei toinen halua menkkojen aikaan yhdyntää.

  Q&A: Seksi | Ehkäisy, eka kerta, menkat… - YouTube

  Voi harrastaa menkkojen aikana seksiä. Jotkut naiset haluavat, jotkut eivät. Joitakin saattaa hävettää menkat, toiset eivät oikein tiedä, miten mies loppupeleissä suhtautuu veren näkemiseen, osalla kivut ovat liian kovat, paikat saattavat olla arat jne.

  Seksiä kuukautisten aikaan – Housuitta

  Jos ajatus ei tunnu epämiellyttävältä, voi kuukautisten aikanakin harrastaa seksiä, vakuuttaa Ford.– Se on täysin luonnollista ja turvallista molemmille, hän sanoo.Monen suurin huoli on se, että vuoto sotkee seksin aikana lakanat. Ford neuvookin levittämään sängyn päälle pyyhkeen seksin ajaksi lakanoita suojaamaan.

  Seksiä kuukautisten aikaan? 6 hyvää syytä kokeilla - Seksi

  menkkojen aikana seksiäAsioin erotiikkamyymälä SinCityssä jokin aika sitten ja törmäsin siellä seksitamponeihin, eli menkkojen aikana käytettäviin pehmeisiin naruttomiin ”sieniin”, jotka mahdollistavat mm. sottaamattoman penetraation ja muun touhuilun menkkojen aikana.

  Seksi kuukautisten aikana | Keskustelu | Anna

  En muista, että olisi ollut kenellekään ongelma. Lähinnä itse en ole joskus uuden kumppanin kanssa halunnut harrastaa menkkojen aikana seksiä, vaikka on tuotu esiin, että se ei haittaisi. Mut onneksi myös ymmärretty sit mun haluttomuus siinä tilanteessa! Mieheni kanssa ollessa olen aina syönyt pillereita, joten menkat ovat olleet pienet.

  seksi menkkojen aikaan - Kuukautiset - Suomi24 Keskustelut

  Kuukautisvuoto ei ole este seksin harrastamiselle. On kuitenkin muistettava, että kuukautisten aikana yhdyntä ilman ehkäisyä voi johtaa raskauteen. Seksitaudit tarttuvat kuukautisten aikana samoin kuin muulloinkin. On miehiä ja naisia, joille verisyys ei ole mikään ongelma ja seksi kuukautisten aikana on täysin ok – jopa suuseksi

  7 hyvää syytä harrastaa seksiä kuukautisten aikana – ja 6

  menkkojen aikana seksiäMoni nainen himoitsee seksiä menkkojen aikaan. Health-lehden mukaan syy löytyy hormoneista. Kuukautisten ensimmäisenä päivänä testosteroni- ja estrogeenitasot ovat matalalla. Muutaman päivän kuluttua testosteronitaso kuitenkin kohoaa – ja sen mukana myös seksihalut. 2. Lievittää kipuja paremmin kuin perussärkylääke

All rights reserved ?2016 J. Rautawaara | webmaster:makamalla(at)gmail.com